ur  Åbent alle dage fra 9.00-21​.00

Kød fra fritgående kvæg​

Græsfoder hele året

​Ingen brug af medicin

Kød fra Skotsk Højlandskvæg sælges

Lamdrup Naturkød tilbyder salg af kød fra Skotsk Højlandskvæg, som er født og opvokset i den smukke natur mellem Odense og Svendborg. 

Kødet fås i mange forskellige udskæringer i vores gårdbutik. Du kan vælge mellem hakket kød, bøffer, stege, oksemørbrad, culotter, cuvetter, småkød, pølser, indmad m.m.

Vælger du at købe et 1/4,1/2 eller helt parti kød, kan du være med til udskæringen hos slagteren. Udskæringen af for- og bagparti tager cirka en time.

Ring og bestil kvalitetskød fra Skotsk Højlandskvæg

Ring til os på tlf. 29 63 25 64 eller bestil dit kød via formularen herunder og få lækkert fedtfattigt oksekød af højeste kvalitet. Du er også meget velkommen til at skrive direkte til vores mail mail@j-g.dk , hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker til udskæringen.

Åbent alle ugens dage fra kl. 9.00 - 21.00

Skotsk Højlandskvæg til salg - nemt og hurtigt lige her

Udfyld formularen med din ønskede bestilling, og vi kontakter dig for aftale om afhentning, udbringning, evt. overværelse af udskæring hos slagteren, osv.

Du kan sagtens bestille både udskåret kød og hakket kød - det ene udelukker ikke det andet.​​​

ur Åbent alle dage fra 9.00-21.00​

Lamdrup Naturkød

Lamdrupvej 23, 5854 Gislev​

CVR: 32428770

Kontakt os

Telefon: 29 63 25 64

E-mail: mail@j-g.dk 

Jørgens Graveservice

Entreprenør, landbrug og graveservice

​Bedriften modtager tilskud til pleje af græs- og naturarealer. Formålet med tilskuddet er at bidrage til at beskytte og forbedre biotopforholdene og biodiversiteten i de prioriterede områder. Tilskuddet har medført, at bedriftens græs- og naturarealer er blevet plejet med afgræsning eller med slæt, og dermed er der sikret en god naturpleje af arealerne.

Hilsen Jørgen  

Jørgens Graveservice og

Lamdrup Naturkød