ur  Åbent alle dage fra 9-21​

Kød fra fritgående kvæg​

Græsfoder hele året

​Ingen brug af medicin

Skotsk Højlandskvæg kød sælges

Skotsk Højlandskvæg kød sælges fra Lamdrup Naturkød på Fyn. Hos os, er der tale om kød fra Skotsk højlandskvæg, som er født og opvokset i den smukke natur mellem Odense og Svendborg. 

Kødet fås i mange forskellige udskæringer i gårdbutikken. Du kan vælge  kødudskæringer af både hakket kød, bøffer, stege, culotter, cuvetter, småkød m.m.

Vælger du at købe et 1/4,1/2 eller helt parti kød, kan du være med hos slagteren til udskæringen. Udskæringen af for- og bagparti tager cirka 1 time hos slagteren.

Ring og bestil Skotsk Højlandskvæg kød

Ring til os på telefon 29 63 25 64 eller bestil dit kød via formularen herunder og få lækkert kød fra Skotsk højlandskvæg, af højeste kvalitet. Du er også meget velkommen til at skrive direkte til vores e-mail mail@j-g.dk , hvis du har spørgsmål eller vil bestille et specielt parti af kød fra Skotsk Højlandskvæg.

Åbent alle ugens dage fra kl. 9.00 - 21.00

Skotsk Højlandskvæg til salg nemt og hurtigt lige her

Udfyld formularen med din ønskede bestilling og vi kontakter dig med henblik på afhentning eller eventuel overværelse af udskæringen hos slagteren.

* Du kan sagtens ønske en blanding af udskåret kød og hakket kød, det ene udelukker ikke det andet.​​​

ur Åbent alle dage fra 9-21

Lamdrup Naturkød

Lamdrupvej 23, 5854 Gislev​

CVR: 32428770

Kontakt os

Telefon: 29 63 25 64

E-mail: mail@j-g.dk 

Jørgens Graveservice

Entreprenør, landbrug og graveservice

​Bedriften har modtaget tilskud til Pleje af græs- og naturarealer. Formålet med tilskuddet er at bidrage til at beskytte og forbedre biotopforholdene og biodiversiteten i de prioriterede områder. Tilskuddet har medført, at bedriftens græs- og naturarealer er blevet plejet med afgræsning eller med slæt og dermed er der sikret en god naturpleje af arealerne.

Hilsen Jørgen / Jørgens Grave Servise og Lamdrup Naturkød